Symptomen van een burn-out beginnen vaak onzichtbaar en verergeren naarmate de situatie van uit balans zijn langer duurt. Signalen als slecht slapen, piekeren, slecht concentreren, ontevreden zijn, geheugenverlies of prikkelbaar. Het kan ook een lichamelijke disbalans geven, zoals bijvoorbeeld gewichtsverandering en lichamelijke pijn.

Herken je bovenstaande en wil je verergering voorkomen? Wandelen in de natuur  in combinatie met mindfulness, ademhalingstechnieken en NLP is een mooie manier om beter met je klachten om te leren gaan en te ontdekken waardoor je uit balans dreigt te gaan.

Lichaamsbeweging heeft een bewezen positief effect op hoe wij ons voelen. Echter het is voor veel mensen die kampen met klachten die duiden op een burn-out moeilijk om uit eigen beweging naar buiten te gaan en in beweging te komen. Als wandelcoach ben ik er voor je om met je mee op pad te gaan. Je zult al snel merken dat regelmatig bewegen in de buitenlucht onderdeel van je dagelijks leven gaat worden en dat je niet meer zonder wilt. Dit zorgt er ook voor dat je na afloop van het programma wilt blijven bewegen en je datgene wat je geleerd hebt in de praktijk gaat gebruiken om zo sneller door te hebben wat er speelt en dit in de toekomst wellicht zelfs kan voorkomen.

Delen: