Ervaringen

Op deze pagina vind je verschillende ervaringen van coachees. Sommige reacties zijn vanuit de individuele coachingstrajecten en andere weer vanuit de 5 weekse cursus in groepsverband, in het kader van de privacy staat niet overal de naam erbij vermeld. Je kunt zelf ook een ervaring delen( onderaan de pagina)

“Dankjewel Brigit, voor al je aandacht die er voor mij was tijdens het 1op1 traject. Ik was sceptisch, mindfulness dat is me te vaag. Maar je directe nuchterheid en je zorg voor mij, hebben er voor gezorgd dat ik genoten heb en dat de tijd voorbij vloog. Ondanks te tranen, ondanks de tegenzin om datgene aan te gaan wat me in de weg zat, het is me gelukt. En daar heb jij een zeer grote rol in gehad. Dankjewel!”

E.H. uit Haarlem

“Ik vond de sessies fijn. Brigit luistert heel goed en stelt de juiste vragen. Het wandelen maakte het voor mij nog prettiger. Ik heb geleerd om met situaties in het ‘nu ‘ anders om te gaan dan ik altijd deed omdat ik nu weet waar mijn gevoel en mijn handelen vandaan komt. Ik kan nu anders ( en voor mij prettiger) met bepaalde situaties omgaan. Het is heel fijn om tijdens een wandeling in de buitenlucht te praten. Mijn enige tip is doorgaan met coachen! Ik kan deze sessies bij Brigit aanraden omdat ze rust uitstraalt, goed kan luisteren en lekker down to earth is. Brigit ,Ik geef je een 8 en ik wens je nog heel veel mooie coachwandelingen toe!”

LB. uit Haarlem

“Ik heb de sessies als erg prettig ervaren. Ik vond het heel goed ook dat het wel doorging bij regenweer. Ook
dan is het fijn om buiten te zijn. Wat ik geleerd heb is gewoon jezelf te blijven en je eigen ding te blijven doen. En dat niks fout is. De omgeving vond ik prachtig. De vogels die floten en de eekhoorntjes en de mooie bomen en de rest van de natuur. De omgeving is heel geschikt. ik zou zeker deze sessies met Brigit aanraden. Sterker nog, ik heb er ook al over verteld aan een paar mensen. Ik geef Brigit een 9 en heb het heel fijn gehad.”

J.D. uit Lisse

Delen:

Een reactie op “Ervaringen

  1. Zo zenuwachtig als ik was toen ik naar Haarlem toe fietste, zo ontspannen ben ik nu. De weken zijn voorbij gevlogen. Ik slaap beter, ik pieker minder en geniet veel meer van alles om mij heen. De aandacht die je voor mij had, wat ik ook zei of dacht, alles was goed. Ik durfde steeds meer te vertellen en naar mijn aandeel te kijken.Ik werd sterker en mondiger in wat ik wilde. Om mij heen moesten mensen daaraan wennen en dat gaf ook de nodige tegenslag. Fijn dat we elkaar maandelijks nog zien, om mij scherp te houden op “oude vertrouwde gewoontes”.Nog even aan de hand en straks alleen. Dat is nu nog een grote stap voor mij. En voor nu is het goed. Ik kan iedereen aanraden naar wandelcoach Brigit te gaan. Ik ben weer aan het werk en heb weer energie!
    Groetjes, uit Overveen 🙂

    PS Zoals afgesproken met deelnemer dit bericht anoniem op de site gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *