Wandelcoach

Mijn naam is Brigit van den Hondel. Ik ben wandelcoach in Haarlem en omgeving. Mijn achtergrond is verpleegkundige/arbeidsdeskundige.
In 2002 ben ik gestart als arbeidsdeskundige bij het UWV en verschillende arbodiensten en heb daar gewerkt als arbeidsdeskundige en burnout-en reintegratiecoach.
In 2007 ben ik weer terug gegaan in het verpleegkundig werkveld, omdat ik de directe zorg, het directe contact om mensen verder te helpen erg miste in mijn werk.
In 2009 ben ik als ZZP gestart en kon ik zowel patiëntenzorg als reintegratiewerkzaamheden combineren. Eindelijk kon ik combineren wat ik zo leuk vind en waar ik energie van kreeg.
In februari 2014 ben ik als Wandelcoach gestart en bied ik coachingstrajecten aan in de buitenlucht gericht op ( preventie van) Burn-out (-klachten) en Bore-out (-klachten).
Sinds 1-1-2018 ben ik aangesloten bij MindfulRun Nederland en heb ik de opleiding gedaan van MindfulWalk-instructeur en de opleiding wandelcoach volgens de MindfulRun-Methode. Ik geef 5-weekse wandelcursussen, zoals bijvoorbeeld de reguliere Walk, Walk&Zwanger&erna en Rouw&verlies Walk. Al wandelen weer in Balans.

Iets terugdoen

Omdat ik zoveel mooie dingen meemaak tijdens het coachen en ook veel leer over mijzelf door de spiegel van anderen, is het voor mij niet meer dan normaal om iets terug te doen.

Komend jaar staat oa de jaarlijkse Egmond Wandelmarathon tegen Reuma op het programma op 26 en 27 januari 2019, zie ook www.egmondwandelmarathon.nl (zie mijn blog ).

Tevens ga ik de 4 daagse lopen van Haarlem en van Alkmaar. 4 dagen 15 kilometer heerlijk wandelen in de mooie omgeving van Haarlem en Alkmaar. Zin om mee te gaan of heb je toevallig zelf ook kaartjes gekocht? Leuk om je daar te ontmoeten en/of  een stuk samen te lopen!

 

Positieve energie door buiten te bewegen

Als wandelcoach ben ik er voor jou om met je mee op pad te gaan de natuur in om zo letterlijk die eerste stap te zetten. Positieve energie door buiten te bewegen zal je helpen datgene aan te gaan wat nu in de weg staat om weer volop in het leven te kunnen staan. Als wandelcoach werk ik volgens de MindfulRun -methode: bewegen in de buitenlucht zonder prestatiedruk in combinatie met ademhalingstechnieken en oefeningen op basis van Mindfulness, yoga en NLP.

 

Na een vrijblijvende intake gaat alle aandacht 6 weken lang naar jou. Of het nu om fysiek of emotioneel herstel gaat, of het focussen op nieuwe uitdagingen, door te bewegen in de buitenlucht pakken we beide kanten aan.

Delen: