MindfulWalk 5 weekse cursus

Wat gaat de tijd weer snel! Vanavond al weer de 4e cursusavond van deze maandaggroep. Mindfulness, ademhalingstechnieken en wandelen, wat een mooie combinatie! En dat in de prachtige en elke keer weer verrassende omgeving van Haarlem en het Haarlemmerhout. Ook als instructeur leer ik elke keer weer van de deelnemers en dat maakt het geven van de cursus juist zo leuk. Ondanks de drukke weg eromheen, is het park voor mij een punt van rust. Door de focus te leggen op datgene wat ik wil zien en wil horen, dus de vogels, de spelende honden en de wind die door de hoge bomen waait, in combinatie met mijn ademhaling, hoor ik de auto`s niet meer. Met de plannen om een weg door het Haarlemmerhout aan te leggen en daarmee dus ook het kappen van eeuwenoude bomen, hoop ik dat de rust bewaard zal blijven en dat iedereen kan blijven genieten van deze mooie plek. 

Delen: