Brigit van den Hondel is naast wandelcoach in Haarlem ook werkzaam op Texel en  verzorgt de Walk about You-cursus en de Check-in-sessie.

Brigit heeft via ICM de NOBCO-gecertificeerde Coach Practitioner opleiding afgerond en heeft jaren gewerkt als burnout- en reintegratiecoach bij verschillende arbodiensten.

Wandelcoach Bloemendaal aan ZeeWalk about You

Heb je behoefte heeft  aan meer ontspanning, balans, plezier en beweging (ook bij overspannenheid of burn-out)?  Tijdens het  wandelen leer je onder anderen de techniek van een goede ademhaling en het beoefenen van mindfulness. In het dagelijkse leven ga je hier veel profijt van hebben.

Een Walk About You-cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen € €450,-.

Check-in-sessie

Check-in-sessie: Wanneer je geen traject nodig hebt, of alleen een paar dagen op het mooie Texel bent en je behoefte hebt om samen te sparren om de puntjes op de i te zetten, dan is het mogelijk om een Check-in-sessie te boeken van 1,5 uur. We gaan 1 op 1 op pad.

Tarief:€150,-

Bedrijfstraject

De Walk About You cursus is ook heel geschikt om in te zetten in een bedrijfstraject tegen verzuim en spanning op de werkvloer. Ook als  eenmalige clinic.

Texel is het prachtige eiland aan de kop van de provincie Noord-Holland.

Delen: