Brigit van den Hondel is wandelcoach op Texel en  verzorgt wandelcoachtrajecten van 3-6-12 sessies en Walkaboutyou trainingen.

Brigit heeft via ICM de NOBCO-gecertificeerde Coach Practitioner opleiding afgerond en heeft jaren gewerkt als burnout- en reintegratiecoach bij verschillende arbodiensten.

Walk about You

Heb je behoefte heeft  aan meer ontspanning, balans, plezier en beweging (ook bij overspannenheid of burn-out)?  Tijdens het  wandelen leer je onder anderen de techniek van een goede ademhaling en het beoefenen van mindfulness. In het dagelijkse leven ga je hier veel profijt van hebben.

Een Walk About You-cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen € €450,-. Wanneer je een weekend op Texel bent en je behoefte hebt aan 1 Walkaboutyou sessie, dan is dat uiteraard ook mogelijk wanneer ik op Texel ben. Neem dan vooral contact met mij op.

Bedrijfstraject

De Walk About You -cursus is ook heel geschikt om in te zetten in een bedrijfstraject tegen verzuim en spanning op de werkvloer. Ook als  eenmalige clinic.

Het prachtige eiland Texel hoort bij de provincie Noord-Holland.

Delen: