Op 20 januari 2020 organiseer ik een wandeling voor een goed doel, wat mij persoonlijk ook raakt. Ik ga geld inzamelen voor de organisatie Mind, met als doel dat mensen met een depressie goed opgevangen worden. niet alleen om het taboe wat er helaas nog steeds is, te doorbreken. Maar ook om bekendheid te geven aan de voordelen van hardlopen en wandelen ter voorkoming en sneller herstel van een depressie. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe moeilijk het is om naar buiten te gaan, om in beweging te komen. Zo blij was ik dat iemand in mijn omgeving mij oppakte en mee nam. De eerste wandeling was een blokje om. Dat lijkt niet veel en ver, maar voor mij een wereld van verschil en het begin van herstel en van een eigen wandelcoachingspraktijk. Een klein gebaar, luisteren, er voor elkaar zijn en een blokje om, heeft voor mij een groot verschil gemaakt.
Wandel je mee?Een vrijwillige bijdrage zou super zijn, jouw aanwezigheid is dat zowiezo!
Inschrijven kan via de link en ook bij mij via een pb-tje!

Ik wandel mee, jij ook?

https://www.doemeemetmind.nl/actie/brigit-van-den-hondel?utm_source=kentaa&utm_medium=facebook&utm_campaign=mind&fbclid=IwAR1XGQAXm51v4yXI-pSdhvoHANolaK2N31VJRHNzwCLht2SUDlbpJwxDgs8

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *