Op mijn 45 e verjaardag nog wel, wat een feestje! Mijn certificaat voor de Mindful Run Walkinstructeur gehaald! Wat een bijzondere dagen in Arnhem. Lopen, voetje voor voetje, letterlijk in beweging komen, wat maakt dat een verschil.

Ik met mijn ideeën over hoe ik er uit hoor te zien om een goede instructeur en coach te kunnen zijn. Dus slank, sportief, marathons en mudmasters kunnen lopen. En nu mocht ik er zijn, vaak als laatste binnen bij de oefeningen en alles was ok, ik mocht er zijn. Ik wist dat wel, maar het voelt vaak niet zo. Ik ben dan toch weer aan het kijken wat andere mensen van het plaatje van mij vinden. En daarmee leef ik weer in #eerstmoetdatendatopordezijnendanpas… en zo ben ik weer een paar maanden verder en is er nog niet veel veranderd.

Dus stapje voor stapje, in beweging en mijn kennis meegeven aan anderen, gaaf hoor!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *