Teksten schrijven voor mijn nieuwe website, super spannend en super leuk!

Maar ik merk wel meteen dat mijn ademhaling bovenin zit, dat ik regelmatig bij adem door mijn mond en ik mij moeilijk kan concentreren. Allemaal gedachten in mijn hoofd:” vinden mensen dit wel goed, zitten ze wel op mij te wachten, is het wel geschreven zoals een website hoort te zijn” en ga zo maar door.

Naast de prikkels zoveel mogelijk te verminderen, plak ik mijn mond af. En ik merk direct dat mijn focus er weer is. Zo bijzonder elke keer weer. Ook als ik met een deelnemer op pad ga. Eerst krijg ik die blik van moet dit nou echt? Wat het mooie is, dat niets natuurlijk moet, maar wanneer iemand dan wel die plakker op doet, je het verschil direct merkt. Rust, focus en genieten van al het moois om ons heen waar we vaak aan voorbij lopen. De vogelhuisjes in het Haarlemmerhout bijvoorbeeld, daar was ik echt al zo vaak langs gelopen zonder het te zien. En zo kom ik elke keer weer iets tegen dat ik voor het eerst zie. Klinkt wellicht niet als belangrijk, maar ik vind het leuk!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *