GENIETEN met hoofdletters. Ik geniet zo van mijn wandelingetjes met Puck mijn chocolabrador. Vooral omdat ik zie hoe blij ze wordt van kleine simpele dingen, ik gooi een balletje over de vloer, wiebelwiebel met haar staartje, ik geef haar eten, wiebelwiebel. Vandaag een langer rondje met gemaakt waar ze nog niet was geweest. Geen snoepjes nodig om haar mee te nemen, helemaal vanuit haarzelf. Ze is toe aan de grote wereld, groter dan die voorheen was. Bij haar is dat gewoon groeien en groter worden. Bij mij was dat met mijn Burnout, weer beter worden en weer genieten van alles om me heen. Stapje voor stapje met deze kleine pup, stapje voor stapje voor mij destijds.
En dit is nu precies wat ik doe tijdens mijn wandelcoaching. Kijken waar het wringt, kijken waar je mag groeien, kijken waar je uit wilt komen en gewoon op pad gaan.

Nieuwsgierig of wandelcoaching iets voor jou kan zijn? Laat het me weten, dan neem
Ik contact met je op en kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen.

Mijn naam is Brigit van den Hondel en ik help mensen om te groeien, zich beter te voelen én meer uit het leven te halen. Ik ga graag met jou aan de wandel in de buitenlucht.

Www.wandelcoachbrigit.nl
06-44718440

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *