Alsof ik in een flow terecht ben gekomen. Een flow in plaats van een achtbaan. Dat klinkt natuurlijk superfijn en tegelijkertijd ontzettend wennen. Stoppen bij een opdrachtgever betekent ineens niet meer werken in het weekend, uren belwerk of telefoontjes laat in de avond van patienten. Ik vond het een fijn bedrijf en superleuke projecten en nu het er niet meer is voelt dat ook fijn.

Opruimen in mijn hoofd, opruimen in huis, afsluiten en weer beginnen. Het is onwennig om niets te doen merk ik, dus dan maar mijn keukenkastjes en vriezer uitpluizen. Ik moet toch wat met nieuw verworven mijn vrije tijd .

Eens in de zoveel tijd eet ik mijn vriezer leeg. Dus ik heb een lijstje gemaakt met alle maaltijden in de vriezer in combinatie met wat ik nog in de kast heb en zo is er ineens een 21 dagen menulijst, altijd handig! Mijn oog valt op mijn mooie kookboeken en al snel wat nieuwe recepten uitgezocht. Zelf crackers maken of rabarbertaart, gluten en lactose vrij en zoals een lief vriendinnetje van de week zei, eten wat je zelf gemaakt/gekookt/gebakken hebt, smaakt gewoon zoveel beter! Mijn focus op bewegen en gezond eten staat weer aan!

Zo en dan nu die 2 vuilniszakken vol met vanallesennogwat weg, scheelt ook weer!:)

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *