De wandelcoachsessies zijn sinds Corona doorgegaan. En wanneer de coachee klachten had online voortgezet. Of op eigen verzoek natuurlijk.
Mooi om te zien hoe mensen de behoefte hebben om naar buiten te gaan. Dat de manier niet altijd handig is, is een tweede.
Omdat ik een hond heb ga ik zowiezo veel naar buiten. Zeker omdat ik naast mijn wandelcoachpraktijk als verpleegkundige werk en veel uren maak. Intensief, mooi, indrukwekkend, boos, verbaasd, verdrietig, machteloos, alles komt wel langs op een werkdag.
Voorheen zou ik dan ,als ik thuis was ,op de bank ploffen met n heerlijk dekentje over mij heen. En nu wil ik nog even genieten van de buitenlucht en in beweging zijn.
Bewondering voor al die gezinnen die binnen zijn, lesdagen die door ouders worden gegeven, vermaakprogramma’ s worden verzonnen etc. Dat zal een enorme druk geven.
Mocht je daarin vastlopen en heb je behoefte aan een moment voor jezelf en willen sparren, neem dan contact met mij op. Dan bekijken we wat ik voor je kan betekenen. Misschien is een introductiesessie iets voor je.

Mijn naam is Brigit van den Hondel en ik help mensen om te groeien, zich beter te voelen én meer uit het leven te halen. Ik ga graag met jou aan de wandel in de buitenlucht.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *