Vandaag weer heerlijk op pad. Met het doorkomende zonnetje was dat een extra kadootje. De bloemetjes zijn weer aan t opkomen, bijna zomer denk ik dan!;)
Bij het wisselen van de jaargetijden, bij de verandering in de natuur, kijk ik toch altijd even terug maar het jaar daarvoor rond deze tijd.
Wat deed ik toen, wat is er anders en welke plannen had ik bedacht, dat zijn zo dingen die bij me naar boven komen. Toen had ik geen plan om een puppy te verwelkomen in mijn leven. En wat heeft mij dat gebracht! Beter mijn grenzen aangeven, steeds beter genieten van vrij zijn. Dat klinkt wellicht heel normaal.
Alleen niet voor mij. Zonder relatie of kinderen hoefde ik nergens rekening mee te houden, dus werkte langer, pakte van alles op en over, want ja ik hoefde toch nog niet naar ( een leeg) huis. Het is even schakelen en regelen, maar als ik dan naar huis rij of haar bij de oppas ophaal, zo blij dat ik ben. Komt daar zo’n lekker chocolaatje op mij afrennen, met die wiebelstaart, zo blij!
Ik vind het moeilijk om mijn grenzen te bewaken, ik voel mij prettig als ik voor mensen kan zorgen, dingen kan overnemen om anderen te ontlasten. En nu merk ik dat ik daar minder waar de meer aan hecht. En ook dat ik dat prettige gevoel nog steeds krijg, maar dan nu als ik voor mijzelf op kom.
Het gevoel komt vanuit mij ipv vanuit een ander. Zo anders en zo fijn!

Herken je dit en wil je bekijken waar dit nu door komt en hoe je dit zou kunnen veranderen?

Mijn naam is Brigit van den Hondel en ik help mensen om te groeien, zich beter te voelen én meer uit het leven te halen. Ik ga graag met jou aan de wandel in de buitenlucht.

06-44718440
Wandelcoachbrigit.nl

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *