Wat vliegt de tijd toch weer! Afgelopen weekend was ik in Arnhem en kreeg ik training van bekkenfysiotherapeute Janine. Zo ontzettend veel geleerd.

Omdat ik zelf nooit zwanger ben geweest, dacht ik altijd dat ik op dat vlak niets kon aanbieden. Ik heb dan zelf de ervaring niet, ik heb wel veel gewerkt met vrouwen die zwanger waren of net bevallen als verpleegkundige in het ziekenhuis en op het consultatiebureau destijds in Rotterdam. Maar ook dichterbij met vriendinnen en mijn neefje en nichtjes. En ook hierin leer ik weer dat ik wel wat te bieden heb aan vrouwen die zwanger of net bevallen zijn en (weer )willen bewegen. Vooral in deze periode komt er zoveel op je af en dan is het fijn om met een aantal eenvoudige oefeningen en focus de rust weer terug te krijgen en te behouden zodat je je volledig kan richten op deze nieuwe fase.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *